Намери своя имот
площ

-

Новини

Think green

Начало / За нас / Препоръки на клиенти

Препоръки на клиенти

2022ДО АГЕНЦИЯ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ИМОТИ В СТРАНАТА ЕООД

Посолството на Социалистическа Република Виетнам в Република България поднася своите почитания на "Агенция Дипломатически имоти в страната" ЕООД и има честта да благодари за съдействието за организиране на приема по случай 77-та годишнина на Националния празник на СР Виетнам, който беше на 09.09.2022 г. (петък) в салоните на Посолството.
Посолството на Социалистическа Република Виетнам се ползва от случая да поднови пред "Агенция Дипломатически имоти в страната" ЕООД уверенията в отличната си почит.

2021Уважаеми господин Георгиев,
В периода 17-24.07.2021г. бях настанен в ПС АДИС, к.к. Златни пясъци, гр. Варна. Бих желал да изкажаблагодарност и възхищение от професионализма на персонала и най-вече на управителката г-жо Ивелина Иванова. След 15-годишно отсъствие от Българското Черноморие бях приятно изненадан и с удоволствие бих посетил отново почивната станция.
С почит: Владимир Караиванов
Дирекция АО, МВнР

2021Относно: Ремонтните дейности в помещенията на посолство Босна и Херцеговина през 2021 година
Във връзка с ремонтните дейности, които посолството бе поискало, използваме случая да Ви благодарим за успешно извършените от работниците на АДИС ЕООД дейности в периода 12-23.07.2021г.
С уверението, че сътрудничеството между Посолството на Босна и Херцеговина и Агенция Дипломатически имоти в страната ще продължи да се развива успешно, приемете нашите сърдечни поздрави!
Ивица Пранич
Временно управляващ

2018Март 2015

Всички услуги и контакти досега с АДИС са били прекрасни. Служителите Ви са много точни, отзивчиви, отнасят се с разбиране, готови са да изпълнят задълженията си ефикасно с добри резултати и в кратки срокове! Възхитена съм от отзивчивостта, човешкото отношение и бързината на услугите! Благодарности!

Ирина Файон
Swiss Development Cooperation (SDC)

2015м.август

"Господин Генерален директор,

Благодаря за Вашето поздравително писмо по повод Националния празник на Франция, който беше отбелязан в резиденцията на Франция на 14 юли 2015.

Така Вие изразявате подкрепа не само към Франция, но и към нейните републикански ценности, което за мен е особено вълнуващо.

Признателен съм Ви, тъй като благодарение на Вашата привързаност към тези ценности, Ви спомагате за изграждането на привилегировани връзки между нашите две страни."

Н.Пр. г-н Ксавие Лапер дьо Кабан
Посланик на Франция в РБългария

2015м.май 2015

Уважаеми г-н Пламен Георгиев,

Изпълзвам възможността да изсажа своите благодарности за съдействието на служителите от Дирекция Сигурност и транспорт за добрата работа и положени усилия във връзка с организацията на приема по случай Деня на Краля, състоял се на 28 април, понеделник, тази година.

Вашето сътрудничество допринесе за успеха на приема.

С уважение,

Том ван Оорсхот,
Посланик Кралство Холандия

2015м.март 2015

Уважаеми г-н Георгиев,

Обръщам се към Вас, за да изразя благодарността си за прекрасното сътрудничество между ръководената от Вас компания, и съответно Вашите служители, и отскоро ръководеното от мен Посолство на Босна и херцеговина в Република България.

С уважение,

Н.Пр.г-н Боривой Маройевич
Извънреден и пълномощен посланик
Посолство на Босна и Херцеговина в Република България

2014     

                                                                                                                                                       Уважаеми господин Георгиев, 

Във връзка със сключения помежду ни договр на 30.07.2013г.за извършване от страна на АДИС ЕООД на ремонт в съсобствения ни имот на ул. „Оборище“ 31, ползван посолството на Кралство Холандия за резиденция на Н.Пр. Посланика, искам да изкажа своята благодарност за направената своевременна организация за подготовка и изпълнение на ремонта.
Искам да изразя задоволството си от качеството на извършения ремонт и професионализма на изпълнителите и супервайзорите.
Използвам възможността да благодаря и за непрекъснатата своевременна и адекватна поддръжка на имота, която АДИС ЕООД осигурява 24 часа.
С удоволствие ще препоръчам АДИС ЕООД на своите партньори и приятели.

                                                                                                                                                                          Тамарa Райншмид 
                                                                                                                                                   Управител „Ариърс-Р“ ЕООД

20142014, месец май

Уважаеми господин Георгиев,

С това писмо бихме искали да изразим голямата си благодарност за съдействието, оказано ни при планиране, организиране и провеждане на първия международен Модел Черноморско икономическо сътрудничество 8-10 май 2014г. в почивна станция АДИС, к.к. Златни пясъци. Благодарим за това, че приехте инициативата на Дружеството за ООН в България присърце и я направихте възможна със съдействието на МВнР и на Вашия екип АДИС ЕООД.
Бихме искали да изкажем благодарност на целия екип, който беше ангажиран от Ваша страна. Изключително сме благодарни на екипа на АДИС в почивната база, които ни посрещнаха много радушно и направиха престоя на младите хора приятен, а работата им успешна.
 
Посланик Иван Гарвалов
Председател на Дружеството за ООН в България
 
 
 

20142014 месец юни
 
Уважаеми г-н Георгиев,
 
Бих искал да Ви благодаря за съобщението, което ми изпратихте по повод честването на Националния празник на Португалия.
Бих искал да изпълзвам възможността, за да ви предам най-добрите ми пожелания за лично благополучие и професионални успехи.
 
С уважение,
Luis Ferraz
Ръководител на мисията

2014Уважаеми г-н Георгиев,

   Поздравявайки Ви с настъпващите Коледни и Новогодишни празници с пожелания за добро здраве и нови успехи в личен и професионален план, бих искал да Ви благодаря и за всички усилия, които положихте за своевременното организиране на нашия нов дом на ул. "Фредерик Жолио Кюри".

   Благодарение на високото Ви професионално отношение, както и на отношението на Вашите сътрудници г-жа Р. Симеонова и г-жа Т. Пашкова, и на домакинското поведение към имуществото на Вашето дружество АДИС, своевременното и законосъобразно провеждане на необходимия търг, подписването на договор и обновяването на наетия апартамент.

   Благодарение на подходящото отношение към професионалните си задължения, както на Вас, така и на Вашите сътруднички, и на АДИС като цяло, с която си сътрудничим успешно вече 20 години, сега аз и съпругата ми се чувстваме толкова приятно и уютно в нашия нов временен дом в София.

С уважение,
д-р Благой Ханджиски
Посланик

 

 

2012м. ноември

                                                                                                                                                 Уважаеми г-н Георгиев,

Управителният съвет на Национално Сдружение Недвижими Имоти изказва своята признателност за дългогодишното Ви членство и принос в развитието на организацията.

С Вашето активно съдействие бе изграден авторитета на единствената национална, представитeлна браншова организация на професионалистите в сферата на недвижимитие имоти.

За нас е чест и удоволствие да работим заедно!

С пожелание за успехи!
                                                                                                                                                             Иван Велков
                                                                                                                                                            Председател на УС на НСНИ

м.юли

Уважаеми дами и господа,

Използвам случая да благодаря на г-жа Пашкова да оказваното съдействие, професионално отношение и отзивчивост през всичките години. За проявените от нея адекватни и навременни реакции при необходимост по всяко време! Качеството на изпълняваните от нея служебни отношения не се промени за целия период, през който бяхме Ваши наематели, и неизменно бяхме посрещани с отзивчивост и разбиране на проблемите.

Пожелаваме и здраве, късмет, успехи!

Поздрави и успешен ден,

Ивана Николова Стоянова
Транспрес ООД

2012м.май                                                                                                                                            

 

                                                                                                                                                          Уважаеми г-н Георгиев,

Във връзка с приема на Посолство на Холандия, организиран на 25 април във връзка с Деня на Кралицата, бих желал да благодаря на Вашата компания за извършената работа и положените усилия. Денят на Кралицата мина изключително успешно.

Очаквам сътрудничеството с Вас и Вашия екип да продължи и за в бъдеще.
                                                                                                                                                          С уважение,

Н.Пр.Карел ван Кестерен,
Извънреден и пълномощен
 посланик на Холандия в България

2012Уважаема г-жо Панкова,

Бих искал да Ви уведомя, че мандатът ми в България приключва и в началото на месец Февруари 2012 г. ще напусна страната. Използвам момента да ви изкажа благодарността си за съвместната ни работа и добрите отношения, които изградихме.

За мен беше удоволствие да работя с Вас и Ви пожелавам лични и професионални успехи и за в бъдеще.

 

Масаки Хашимото
Втори секретар (административни въпроси)
Посолство на Япония

2012м.юни

 

 

Уважаеми господин Георгиев,

Позволете да поднеса искрени благодарности за оказаната подкрепа в реализирането на Празника на арабската кухня в рамките на проекта "Култура на регионите".

Ползвам се от случая да Ви поздравя за безупречната организация и висока мотивация на Вашите служители, които участваха в Празника.

Бих искала да Ви информирам, че отзивите за събитието, както в медиите, така и сред гостите и колегите на министерството са изключително положителни.

Пожелавам Ви ползотворна работа!

Л.Димитрова
Директор
Държавен културен институт
МВнР

2010юни

Уважаеми г-н Георгиев,

Във връзка с изтичане на мандата ми и окончателното отпътуване от Република България, бих желала сърдечно да благодаря на Вас и Вашия екип от изключителни професионалисти, с които работехме от пристигането ми в България през 2005 г. до сега.

Изключително ценя бързите и адекватни реакции при всяка възникнала ситуация и съм сигурна, че ще продължавате така и занапред.

Чувствайте се винаги добре дошли като скъп мой гост в Босна и Херцеговина.

С уважение,

Ранка Домазетович
Съветник
Посолство на Босна и Херцеговина

2010юни

Уважаеми г-н Георгиев,

Посолството на Япония използва възможността да Ви поднесе своите най-искрени благопожелания за оказаното съдействие по повод ежегодното парти за местните служители , работещи в посолството.

Разчитаме на доброто ни сътрудничество и за в бъдеще.

Масаки Хашимото
Втори секретар по административните въпроси
Посолство на Япония

2010Февруари

Уважаеми г-н Управител,

Имам честта да Ви поднеса своите почитания и да благодаря за интервюто, което дадох за сп.АДИС по инициатива на Агенция дипломатически имоти в страната ЕООД. За мен е голямо удоволствие да изпратя екземплярите от списанието, които получих от Вас, на моите приятели и колеги, както в България, така и в Бразилия и по света.

Мисля, че интервюто ще допринесе за затвърждаване на отличните отношения между Посолството на Бразилия и Агенция дипломатически имоти в страната, датиращи от създаването на бразилската мисия в България , която и до днес има своята резиденция в прекрасната къща-музей на ул."Велико Търново" №6. Бих искал да изразя моите, както и благодарностите на съпругата ми за професионалното представяне на този паметник на културата.

Уверен съм, че и занапред ще продължим и задълбочим нашите отлични връзки, които отразяват тези между нашите две страни и народа.

Използвам възможността да изразя още веднъж своите най-високи почитания.

Н.Пр.Г-н Пауло Воловски
Извънреден и пълномощен посланик на Бразилия

2009м.септември 2016гл

"БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

 

 

 

 

От Фрезениус Каби България ЕООД

 

 

 

 

До Управителя на АДИС ЕООД

 

 

Уважаеми г-н Управител,

 

 

Във връзка с направения освежителен ремонт на наетия от нас офис, бихме искали да изкажем искрената си благодарност за корекността и професионализма на специалистите, които бяха ангажирани с ремонта. Благодарни и признателни сме за перфектно изпълнените ремонтни дейности и за огромното съдействие от страна на хората, които направиха всичко възможно, за да изпълнят работата си по най-добрия и прецизен начин.

Сърдечна благодарност за отзивчивостта и подкрепата на всички служители на АДИС, които бяха ангажирани пряко или косвено с ремонта на офиса ни. Специална благодарност на г-жа Тодорка Пашкова за изключителния професионализъм, с който винаги се отнася към нашите нужди като наематели.

Поздравяваме Ви за висококачествените служители в екипа Ви и благодарим за успешното ни сътрудничестсво.

 

 

 

 

 

 

 

 

С уважение,

  

 

Елена Калайджиева

Мeниджър за България

Фрезениус Каби България ЕООД "

2009Уважаеми г-н Управител,

Искаме да изкажем сърдечна благодарност за отзивчивостта и експедитивността на г-жа Тодорка Пашкова и изключителния и професионализъм, с който се отнася към нашите нужди като наематели.

Поздравяваме Ви, че имате такива качествени служители в екипа на АДИС ЕООД.

С уважение,

Елена Калайджиева
Мениджър за България
Фрезениус Каби България ЕООД

2009Услугите по търсенето и наемането на имот, които ми бяха предоставени от г-ца Елка Панкова, Главен брокер "Ключови клиенти" на АДИС ЕООД, бяха изключително професионални. Лесна комуникация и вежливо отношение.

С най-голямо удоволствие ще препоръчвам Агенция Дипломатически имоти в страната.

Славомир Виха
Дипломат
Посолство на Полша

2009Уважаеми г-н Управител,

Искаме да изкажем специална благодарност за изключителния професионализъм, експедитивност и висококачествено изпълнение на задачите, които бяха зададени на екипа на отдел "Аварийна поддръжка - дърводелски услуги"  със специалисти - Ангел Шуманов, Васил Гюров и Николай Цветков.

Поздравяваме Ви, че имате такива качествени служители в екипа на АДИС ЕООД.

С уважение,

Елена Калайджиева
Мениджър за България
Фрезениус Каби България ЕООД

2009Уважаеми г-н Директор,

използвам възможността с настоящото писмо да ви благодарим за перфектното отношение и бързата реакция всеки път, когато трябваше да се прави нещо по апартамента, който наехме от вас. Благодарим специално на г-жа Дора Пашкова.

С уважение,

Андроники Манни

2009                                                                                                                                                                                                Уважаеми г-не,

Наемам един апартамент, собственост на АДИС, в кв. Изток. До момента съм изключително доволна от услугите ви и главно от ценното сътрудничество на г-жа Дора Пашкова. 

                                                                                                                                                                                                    С уважение, 
                                                                                                                                                                             Капитан Арети Лиаси,
 
Посолство на Република Гърция

                                                                                                                                                                                                           

2009                                                                                                                                                                          Уважаеми г-н Управител,

Във връзка с приключване на мандата ми като Аташе по отбраната на Р. Гърция в София, бих желал да благодаря на Вас и на г-жа Пашкова за отличното сътрудничество, което имахме до този момент и се надявам, че сътрудничеството между Агенция Дипломатически имоти в страната ЕООД и Военния отдел на Гръцкото посолство в София ще продължи и в бъдеще.
                                                                                     

                                                                                                                                                                         С уважение: А. Сарипапас

2009                                                                                                                                                                        Уважаеми г-н Управител,

Посолството на Япония изказва своята благодарност за качествено свършената и в срок работа по изграждането на пристойката към входа на Посолството. Фирмата изпълнител професионално и коректно изпълни всички наши искания.

                                                                                                                                                                                                   С уважение,
                                                                                                                                                                              Н. Пр. Цунехару Такеда

2009Уважаеми г-н Управител,

Заминавайки си от страната бих искал да изкажа прекрасните си впечатления от услугите на АДИС, както и да благодаря лично на г-жа Росица Симеонова за отличното професионално отношение.

Бих препоръчал настоятелно АДИС на мои колеги и познати, на които им предстои да пребивават в България.

С уважение,

Коджи Хара
Джайка, Япония

2009Уважаеми г-н Управител,

Позволете ми, от името на Посолство на Босна и Херцеговина в София и от мое име, да изразя искрената си благодарност към Вас и Вашия екип, към фирмите и работниците, с които работите, за отлично свършената досега работа, както в резиденцията на Посланика, така и в Посолството.

Благодарим, че откликвате адекватно на молбите ни и ценим високо Вашата експедитивност и коректност.

Искрено се надяваме, че и в бъдеще ще можем да разчитаме на Вашия професионализъм, любезно съдействие и подкрепа.

С уважение,

Ранка Домазетович
Временно управляващ
Посолство на Босна и Херцеговина, София, България

2009Г-н Георгиев, Благодаря Ви за хубавите думи по повод Деня на независимостта на Ливан. Пожелавам Ви всичко най-хубаво! Фарес Ейд Посланик на Ливан

2008Уважаеми г-н Управител,

Във връзка с проведените ремонтни дейности в Търговският отдел към Посолството на Република Судан, бихме желали да изкажем искрената си благодарност за оказаното съдействие от страна на АДИС – организация с доказани професионалисти в областта на недвижимите имоти.

В частност бихме искали да благодарим на Вас, като ръководител на тази организация и на целия екип от специалисти, които направиха всичко възможно да изпълнят работата си по най-добрия начин, както и на г-жа Росица Симеонова за организацията и професионалното съдействие.

Надяваме се, че ползотворните отношения между Търговският отдел на Посолството на Република Судан и АДИС ЕООД ще продължат да се развиват във възможно най-добър за двете страни аспект.

С уважение,
Х. Фидели
Търговски съветник
Посолство на Република Судан, София, България

2008Уважаеми г-н Управител,

За мен е огромно удоволствие за изразя своето възхищение от професионализма на кадрите и отличните условия, които ми бяха предоставени от АДИС ЕООД.

Ползвам се от случай да отправя своите лични благодарности към г-жа Росица Симеонова за нейното търпение, внимание и висок професионализъм и вярвам, че сътрудничеството между АДИС ЕООД и Посолството на Република Судан ще продължи и за в бъдеще.

Приемете в най-висока степен почитанията ми.

Г-жа Мауада Елбадауи,
Временно управляващ,
Посолството на Република Судан, София, България

2008Посолството на Ливан в София поднася своите почитания на "Агенция Дипломатически имоти в страната" ЕООД и би желало да изрази своята благодарност към Управителя и служителите на Почитаемата Агенция за тяхното любезно сътрудничество за извършване на някой ремонтни работи в Резиденцията на Посланика на Ливан.

Посолството на Ливан се ползва от случая, за да поднови пред "Агенция Дипломатически имоти в страната" ЕООД уверенията си в отлична почит.

Посолство на Ливан, София, България

2007Уважаеми г-н Управител,

Имам удоволствието да изразя, от името на Посолството на Бразилия и от мое лично име, благодарности за ремонта и строителството, реализирани в резиденцията на ул.Велико Търново №6. В тази връзка, бих желал да изкажа благодарности лично на Вас, както и на Вашата служителка, г-жа Елка Панкова, която беше винаги на разположение на посолството за всички детойли по изпълнението.

Уверен съм, че сътрудничеството между АДИС ЕООД и Посолството на Бразилия ще продължи да се развива и в бъдеще.

Използвам случая да Ви поздравя и да изразя своите високи почитания.

Н.Пр.Г-н Пауло А.В.Воловски
Извънреден и пълномощен посланик на Бразилия

2007Уважаема г-жо Саравска,

С това писмо бих желал да изразя своята благодарност още веднъж за изключителното консултантско обслужване, което получих през месец декември 2006г. във връзка с намирането на подходящо жилище в София. Вашата невероятна изобретателност и търпение, както и Вашият обективен и професионален подход към наемодателите и към мен доказват висок професионализъм и заслужават специално признание.

Пожелавам Ви много бъдещи успехи!С уважение,
                     Диитмар Райнек - Българска Гранична Полиция

                                                        Програма ФАР

2006Скъпи Даниела, Галина и Красимира,

Както е обичайната практика за всеки, който иска да смени местоживеенето с нов и чужд град, и аз пристигнах в София с много въпроси, на които нямах отговор и проблеми, които очакваха да бъдат решени. Някои от по-важните въпроси, които не ми даваха спокойствие, бяха свързани с намирането на жилище. Това беше преди да ви срещна. С вашата навременна и висококвалифицирана помощ всичко, което ми се струваше непостижимо, го осъществих с лекота.

Ето защо искам да ви благодаря за пълното съдействие и голямата подкрепа по време на успешното издирване на апартамента, в който сега живея. Наистина оценявам вашите любезност, висок професионализъм и тактични предложения, поднесени с фин чар.


Благодаря Ви!!!

Ренато Терано
БУЛБАНК

2006Във връзка с приключване на моя престой в Република България, бих искал да изразя своето задоволство от работата на целия състав на АДИС ЕООД.

Прибирайки се у дома, ще препоръчам на моите приятели услугите на АДИС ЕООД, като екип от професионалисти в сферата на недвижимите имоти.

С уважение,

Проф.Хетил Ро Хауге,
Университет в Осло, Норвегия

2006Останах изключително впечатлена от професионализма на Вашата агенция, която ми помогна много бързо да разреша важен за мен проблем.

Специално искам да кажа Благодаря! от сърце на моята брокерка Красимира Николова, за абсолютната толерантност, търпение и изненадващо европейски стил на работа и поведение към клиентите си (казвам го от позициите на доста капризен човек). Благодаря и за чисто човешкото и топло отношение, което ме караше да се чувствам спокойна и „специална”

Моят избор на агенция беше случаен, но се радвам, че се доверих именно на Вас! 

Елина Крумова

2006"С удоволствие бих препоръчал услугите на АДИС и, в частност, на Галина Грудова. Те ми показаха много апартаменти и винаги получавах добри съвети относно предимствата на всеки показан имот. Като резултат от това съм много щастлив от финалния си избор. "

Гъс Уърт
Главен редактор
Бизнес, Economedia

2006"Имах представа за АДИС от реклами, от Имоти Експо и от други форуми, но сега искам да изразя най-искреното си задоволство от работата с Вашия екип.

С удоволствие ще препоръчам АДИС като фирма, в която работят експерти в областта на недвижимите имоти."

Димитър Калудов
Ръководител направление EUROMARKET

2005"Коректността и надеждността на експертите в АДИС при посрещането на нуждите ми при намирането на апартамент са индикатор за най-високото ниво на предоставената услуга.

Бих искал да благодаря на г-жа Красимира Николова за нейния невероятен професионализъм и усилена работа."


С уважение,

Ив Жоржие

2005От името на Посолството, което ръководя, и лично от мое име, позволете ми да изразя своята благодарност към Вас и екипа на ръководеното от Вас дружество, за изключителния професионализъм, бързина и коректност във връзка с предоставените ни имоти под наем за нуждите на новооткритата мисия на Босна и Херцеговина в България.

Ще се радваме и за в бъдеще да работим заедно и да ползваме услугите на Вашата агенция.

С уважение,

Н.Пр. Г-н Хамидия Яхич
Извънреден и пълномощен посланик
Босна и Херцеговина

2005"Ползвам случая да изразя към Вас, повереното Ви Дружество и към г-жа Пашкова, в частност,  своята благодарност за професионализма и отзивчивостта, с която направихте престоя ни в апартамента спокоен и безпроблемен."

С уважение,

Илия Илиев
Управител
Бултрейд 2000 ЕООД, София

2005"От името на Национална художествена галерия и лично от мое име държа да изразя нашата благодарност за обновяването на фасадата на къща-музей „Иван Лазаров”.

Благодарение на Вашата инициатива „ Истинските българи” получихме осезаема подкрепа при възстановяването на остарялата инфраструктура на галерията.

Изпълнението на тази трудна, според нас, програма несъмнено е успешна, когато срещаме отзивчиви и щедри меценати като АДИС ЕООД. "

Още веднъж изразявам нашата признателност,

Борис Данаилов
Директор
Национална художествена галерия
София

2005"С настоящото писмо бих искал да изразя своята голяма благодарност към Даниела Саравска за  помоща, която ни оказа по време на целия процес по закупуване на недвижим имот в България.

От името на малката ни ирландска група искам да кажа, че нейният професионален подход, заедно с предоставената изчерпателната информация и консултация бяха безценни.

За мен ще бъде изключително удоволствие да препоръчам АДИС и Даниела Саравска на всичките си приятели и съдружници."

С уважение,

Алън Шийхи, Ирландия

2005"С настоящото писмо бихме искали да изразим задоволството си от Вашето досегашно сътрудничество с Посолството на Република Унгария. Вашите служители бяха винаги експедитивни в действията си и се отнасяха с разбиране към нас.

Позволете ми да пожелая успехи на Вас и Вашите колеги!

С надеждата за по-нататъшно сътрудничество. "

Оставам с уважение,

Д-р Чаба Балог
Временно управляващ
Посолство на Република Унгария
София, България

2005"Благодаря Ви за всички предоставени от Вас услуги по време на престоя ни в апартамент, собственост на АДИС.

Изказвам задоволството си от професионализма на екипа Ви, който успешно ръководите."

Сайед Хосейн Мусави
Културен аташе
Посолство на Ислямска Република Иран
София, България

2005"В продължение на три години поддържам работни контакти с поверената Ви Агенция и с Вашия представител, госпожа Пашкова, по въпроси, свързани с офиса на Италиански културен институт, с наетия от нас апартамент или с логистични услуги, от които се ползват колегите от института и посолството.

През това време имах възможността да се убедя във Вашата коректност и висока професионална компетентност, както и готовност за оказване на съдействие по възможно най-добрия начин.

Поради тази причина изразявам удовлетворение от досегашното ни партньорство, което, благодарение на изграденото вече доверие, съм сигурен ще продължи и занапред."

Умберто Риналди
Директор
Италиански културен институт

2005"В качеството си на мениджър на малка инвестиционна компания, оперираща в Испания и САЩ, АДИС ми предостави както широк спектър от възможности за инвестиции, така и директен и професионален подход за идентифициране на имотите и улесняване на процедурата по покупко-продажба.

За кратко време успяхме да намерим и закупим два имота в центъра на София, благодарение на общите усилия на Надежда Захариева и Даниела Николова.

Услугите, предлагани от АДИС, не само в областта на покупко-продажбата, но и в отдаването под наем и управлението на имоти определено ни заинтригува да продължим напред и се надяваме да изградим дългосрочно сътрудничество. "


Уаят Розентал
Мениджър
Афора Инвест

2005"Фирма "Балкан Саст„ ЕООД  изказва своето удовлетворение от професионализма и отзивчивостта на служителите на АДИС ЕООД, чиито услуги използва вече втори път.

Ще се радваме и в бъдеще да работим заедно и да ползваме услугите на Вашата агенция. Може да разчитате, че с удоволствие ще Ви препоръчаме на наши бизнес партньори и приятели. Специални благодарности на служителите от новия офисна „Съборна” 9."

 

 Иван Ковачев
Изпълнителен директор
Балкан Саст ЕООД

 

2005"Безкрайно съм благодарен на АДИС и в частност на Елка Панкова за изключителния професионализъм, бързина и коректност във връзка с предоставянето на имота ми под наем. Преди тях съм използвал услугите и на други агенти по недвижими имоти и мога да кажа, че единствено в АДИС срещнах експедитивността която очаквах. Със сигурност това е компанията, чиито услуги ще използвам и за в бъдеще.

С голямо удоволствие бих препоръчал на всеки услугите на Елка Панкова и дружеството като цяло."

Васил Владимиров

2005"АДИС се оказа изключително полезна компания за мен и за моето семейство още преди нашето пристигане в София. От добре направената и лесна за ползване интернет страница до страхотния екип, АДИС направи нашето преместване в София леко и безболезнено.

Препоръчах АДИС на своите колеги и приятели и ще продължавам да го правя и за напред."

Майкъл Фоли
Изпълнителен директор
Мобилтел АД

2005"От името на Посолството, което ръководя и от лично мое име, позволете ми да изразя благодарност за разбирането и специалното внимание към Дипломатическата мисия на Венецуела, проявени от Вас и институцията, която Вие достойно ръководите.

Използвам случая, за да подновя уверенията на отличната си почит към Вас."

С уважение,

Н.Пр.Г-н Боанерхес Саласар Муньос
Извънреден и пълномощен посланик на Венецуела
Посолство на Венецуела, София

2005"Искам да изразя задоволството си, че използвах услугите на Вашата фирма за наемане на апартамент в центъра на София. За мен беше удоволствие да работя с г-жа Росица Симеонова. Нейната подчертана коректност и старание да удовлетвори изискванията ми говорят за високия професионализъм и качество на предлаганата от Вашата агенция услуга."

Оставам с уважение,

Анка Йонеску
GED Iberian Private Equity,

София, България

2005"По повод наскоро реализираната продажба на наш недвижим имот, осъществена с посредничеството на АДИС ЕООД, желаем да изкажем нашето голямо задоволство от съвместната ни работа.

От Ваша страна получихме високопрофесионална услуга, предоставена ни коректно и съчетавайки интересите на всички заинтересовани страни.

За нас лицето на АДИС беше Елка Панкова, с която имахме удоволствието да работим. С нейната компетентност, такт и рутина, успяхме за кратък срок да постигнем договореност с нашия партньор, за което сме и признателни.

Убедени сме че следвайки същия стил, АДИС ЕООД ще продължава да бъде лидер сред фирмите в бранша."

С уважение,

Сем.Нели и Чавдар Сербезови, София

2005"Бихме искали с това писмо да изразим искрената си благодарност към Елка Панкова, член на Вашия екип.

Отново и отново Елка ни представяше за оглед прекрасни къщи. Тя ни запозна с различни квартали на града и неговите околности. С отдаване, надхвърлящо чисто професионалната учтивост, тя ни насочваше и подкрепяше, докато взехме едно важно решение в живота ни.

Дори сега, след като сме се установили в нашия нов дом, тя е винаги готова да откликне като отговаря на нови въпроси или ни помага при решаването на проблеми. Чудесно е да можеш да вдигнеш телефона и да получиш желания отговор.

Благодарение на нашето изключително преживяване с АДИС и в частност – с Елка, решихме да препоръчаме Вашите услуги на много колеги и членове на чуждестранната общност в страната. Ако някой от Вашите клиенти има желание да разговаря с нас, ние ще бъдем на разположение да споделим нашите мнения за АДИС, Елка и София."

С уважение,
Марк Генън & Синди Брукхарт Ригс
Мениджър Продажби
БТК
Нет

2004"Бих желала, от името на всички икономически и търговски съветници при посолството на Франция в София, които са ме предшествали и от името на целия ми екип, да изразя към АДИС, към неговите ръководни кадри и в частност към г-жа Тодорка Пашкова и г-н Стефан Кушкиев, нашите най-преки и най-чести събеседници, цялата ни благодарност и нашите поздравления.

В качеството си на собственик АДИС действително винаги е проявявала готовност да удовлетворява и най-малките ни молби и най-малките ни желания, било то по отношение на работи по поддръжката и за подобряване на условията в нашите кабинети. В това отношение аз констатирам, че агенцията винаги напълно е заслужавала сертифицирането по ISO 9001.

Като пожелавам на нашите наследници да изпитат същото удоволствие, което ние самите сме получили в продължение на годините работа в една толкова приятна обстановка, Ви моля да приемете моите искрени почитания."

Моник Амиг
Икономически и търговски съветник
Посолство на Франция, София

2004"Във връзка с окончателното ми отпътуване от Вашата страна, искам да изразя задоволството си от отличното обслужване, което осигурява Вашата компания при стопанисването на имоти
и консултации в областта на недвижимите имоти.

Високо оценявам усилията на Вашите служители и особено на г-жа Росица Симеонова.

Вашата подчертана коректност и старанието Ви да проучите и посрещнете очакванията и изискванията на клиентите, говорят сами по себе си за високия професионализъм и качество на предлаганата от Вашата агенция услуга.

С удоволствие ще препоръчам на всеки чужденец АДИС ЕООД като компания, с която се чувстваш комфортно в България."

Оставам с уважение,

Г-н Йосип Шполерич
Временно управляващ
Посолство на република Хърватска

2004"Офисът на ПРООН в България изказва своите почитания към АДИС ЕООД (Агенция дипломатически имоти в страната).

Бихме искали да изразим своята благодарност за изключително успешното сътрудничество с ПРООН през последните няколко години по отношение на асистенцията при организирането на редица събития на организацията в България. Професионализмът и надеждността, демонстрирани от служителите на АДИС ЕООД, в това число г-н Стефан Кушкиев, г-ца Юлия Пиргозлиева и други допринесоха за високата класа на тези събития.

Освен това бихме искали да благодарим на Вашия екип и по-конкретно, на г-ца Елка Панкова за високия професионализъм и навременната асистенция в осигуряването на отлично място за живеене на постоянния представител на ПРООН за страната."

С уважение,

Цветан Зафиров
ПРООН, България

2004"Бих желал да изкажа искрената си благодарност към Вас и Вашия екип във връзка с Вашето съдействие при организацията на честванията на 125-годишнината на Българска народна банка.

Впечатлени сме от изключителния професионализъм и точност, с които фирма АДИС ЕООД изпълни своите ангажименти и беше един от факторите, които осигуриха високото ниво на протичане на цялото мероприятие.

Позволете ми да Ви пожелая крепко здраве и бъдещ просперитет на ръководената от Вас фирма."

С уважение,

Петко Кръстев
Главен секретар
БНБ

2004"Бих искал да изразя своята благодарност за съдействието на АДИС във връзка с намиране на недвижим имот, който да отговаря на моите нужди.

В избора на най-добрата оферта, аз разгледах много недвижими имоти, използвайки услугите не само на Вашата компания, но и на Ваши конкуренти. Главната причина за избора на резиденцията, предлагана от АДИС, беше професионалния подход на Вашия брокер, г-ца Елка Панкова към мен и моите нужди.

За първи път използвах услугите на АДИС и бих искал да призная, че бях впечатлен от Вашия професионализъм. Ще препоръчам АДИС на всички мои приятели."

Матиас Косман
Изпълнителен директор
Хенкел-България

2004"Пристигайки в една непозната за мен страна, намирането на дом, който да ме кара да се чувствам добре е сред основните ми приоритети.

Лесно достъпният уебсайт на АДИС се оказа ценен инструмент за набирането на списък, който да отговаря на личните ми критерии и за изграждането на първоначално впечатление от възможностите в областта на недвижимите имоти.

След като бях контактувал и с други агенции, АДИС в лицето на Елка Панкова, създаде най-пълното чувство на доверие……което се оправда.

Професионалният, личeн, незабавен и конкретен съвет допринесе за лесния избор. Проактивният и делови подход по време на преговорите улесни бързия и желан резултат.

От тогава с удоволствие живея в моята къща."

Благодаря,

Рон Хугуиг
Упавление на проекти
Мобилтел ЕАД, България

2004"Посолството на Ливан в София има удоволствието да изрази искрената си благодарност на АДИС ЕООД и лично на нейните служители г-жа Анелия Атанасова и г-н Васил Георгиев, за оказаното съдействие и за бързината и ефективността, с която бяха извършени ремонтните работи в Резиденцията на Посолството на Ливан.

Посолството на Ливан се ползува от случая, за да поднови пред АДИС ЕООД уверенията си в отлична почит."

Посолство на Ливан, София

2004"Благодаря Ви за предоставената услуга и за високия професионализъм на Вашите служители.

С удоволствие ще препоръчам АДИС ЕООД като компания, с която един чужденец се чувства комфортно в България."

Оставам с уважение,

Валерий Шахиджанов,
Заместник ръководител,
Търговско представителство на ООД Газекспорт,
Русия

2004"Имам удоволствието да ви благодаря от името на целия екип, че предпочетохте Муди Интернешънъл за свой партньор за сертификация на Системата за управление на вашата организация, спрямо изискванията на съответния международен стандарт."

Поздрави,

Яна Скринска
Мениджър Връзки с клиенти
Муди Интернешънъл

2003“Бих искал да поздравя Вашата компания и лично Вас за получаването на сертификата за качество EN ISO 9001:2000.”

Пол Фалкон
Икономически и търговски съветник
Посолството на Франция, България

2003"За мен беше приятна изненада да открия фирма, която поддържа стандартите на държавите с развити икономики и използва най-актуалните методи при управление на недвижими имоти."

Борис Чернев
Регионален мениджър
Гудиър, България

2003"Приемете нашата голяма благодарност за отличната работа, високия професионализъм и отговорност по възстановяването на фасадата и градината на къща-музей “П.К.Яворов”.

Радваме се, че Агенция дипломатически имоти в страната ЕООД има отношение към опазването на културните ни паметници и е включила в дейността си кампанията “Истинските неща”.

Надяваме се съвместната ни работа да продължи и занапред в духа на разбирателството и отговорност за опазването на нашето културно наследство и околна среда.”

С най-добри пожелания,
Бисера Йосифова
Заместник министър на културата
Министерство на културата, България

2003“Благодаря Ви за учтивото и винаги добро обслужване в салоните за активен отдих, които предлагате на членовете на Дипломатически клуб “Бояна”. Възприемам като традиция и добър професионализъм Вашата подчертана коректност и старание в отношенията с клиентите и техните семейства, както и персоналното внимание към мен и моите изисквания. Благодаря за постоянното Ви присъствие и контакт, както и актуалната информация за проучване интересите и очакванията на Вашата подбрана клиентела.

Разчитам и в бъдеще на Вашата прецизност, дискретност и издържан комфорт, както и на нови, актуални форми и оферти за активен спорт и рекреация.”

Петър Манджуков,
Изпълнителен директор, председател на съвета на директорите
Дружество “ПМ груп” АД, България

2003"Бих искал да поздравя АДИС ЕООД с получаването на първата по рода си награда на Форум на българските бизнес лидери (ФББЛ) – “Инвеститор в околната среда”. Проектът “Приятели на Докторската градина”, осъществен под Вашето ръководство има изключителен ефект върху градската среда в центъра на София. Бих желал да добавя, че е забележително участието на Ваши служители в тази и други инициативи, насочени към подобряването на средата, в която живеем.

Изразявам своята увереност, че АДИС ЕООД ще продължи да бъде примерен корпоративен гражданин и екип, който да работи активно за популяризирането принципите на бизнес етиката, обществената отговорност и корпоративно управление.

Поздравления!"

С уважение,
Максим Бехар
Председател
Форум на българските бизнес лидери (ФББЛ)

2003"Имаме дългогодишни коректни взаимоотношения с поверената Ви фирма. Изказваме удовлетворение от предоставените ни услуги и с удоволствие ще препоръчаме АДИС ЕООД на всеки, който се нуждае от качествени услуги в сферата на недвижимите имоти."

С приятелски поздрави,
Марга Билева
Немска фондация ”Конрад Аденауер”

2003"Посолството на Китайската народна република изказва своята удовлетвореност от отговорното и професионално отношение при осигуряване комфорта и спокойствието на представителите на КНР при използване на имотите на АДИС ЕООД.

Ползвам се от случая да изразя нашата признателност към ръководения от г-н Деян Кавръков екип от висококвалифицирани експерти и да потвърдя нашата увереност в продължаването на традиционно доброто ни сътрудничество."

Г-н Ван Дзюнлин
Съветник по политическите въпроси
Временно управляващ
Посолство на Китайска народна република, България

2003“Икономическо-търговският отдел към Посолството на Република Полша в София най-учтиво Ви благодари за извършените ремонтни работи в изключително кратък срок.

Искаме да изразим нашето удовлетворение, както от ефекта на извършената работа, така и от изключително добрата организация и безпроблемно изпълнение, което е свело до минимум неудобството за работата на нашите служители по време на ремонта и не е нарушило графика на заплануваните срещи и мероприятия.”


Икономическо-търговски отдел
Посолство на Република Полша, България

2003"Преди да се свържа с АДИС ЕООД не предполагах, че ще имам възможността да се насладя емоционално на сделка с недвижим имот."


С уважение,
Сайад Хюсейн
Финансов и административен управител
M.A.Ал-Харафи и Синове
и АДМАК Дженерал Контрактинг Ко.(Кувейт), България

2003"Фирма "ЮНИВЪРСЪЛ" ООД изказва своето удовлетворение от коректността и отзивчивостта на Вашите служители и по-специално благодари на г-жа Анелия Атанасова, чийто подчертан професионализъм и старание оценяваме изключително високо.

Ще се радваме и в бъдеще да работим заедно и да ползваме услугите на Вашата агенция. Може да разчитате, че с удоволствие ще Ви препоръчаме на наши бизнес партньори и приятели."

Любомир Манчоров
Управител
"ЮНИВЪРСЪЛ" ООД, България

2003"В качеството си на управител на фирма "Френзениус Каби България" ЕООД, която е наемател на два от апартаментите, собственост на АДИС ЕООД, искам да изкажа своята искрена благодарност за изключителната коректност, бързина, точност и лоялност в работата на Вашите служители във връзка с наемането и експлоатацията на горепосочените апартаменти."

С уважение,
Д-р Люсиен Спасов
Управител
"Френзениус Каби България" ЕООД

2003"Използвам възможността за споделя своята и на Посолството благодарност за отличното обслужване от страна на АДИС ЕООД, чийто имот се ползва под наем за моя резиденция.

АДИС ЕООД, в лицето на г-н Деян Кавръков и отличния екип от висококвалифицирани експерти, винаги е демонстрирало висок професионализъм и отговорно отношение към нуждите на посолството, поради което искаме да изразим нашата удовлетвореност и благодарност за отличното сътрудничество."

С уважение,
Н.Пр.Г-н Авраам Шарон
Извънреден и пълномощен посланик на Израел
Посолство на Израел, България

2003"Посолството на Съединените американски щати в София поднася своите почитания на Агенция дипломатически имоти в страната ЕООД (АДИС ЕООД).

С настоящето писмо искаме да изразим нашата благодарност към Вас и целия Ваш екип за професионализма и отговорността при осигуряваните на наши служители имоти с отлични условия за живеене в тях.

За нас е голямо удоволствие да се работи с наемодател, който поддържа такъв висок стандарт при поддръжката и управлението на имотите си.

Искаме също така да изкажем нашата признателност за перфектното сътрудничество и във връзка с подновяването на договорите ни за наем, които имаме подписани с Агенция дипломатически имоти в страната ЕООД (АДИС ЕООД).

Като благодари за вниманието Посолството на САЩ използва случая да поднесе на Агенция дипломатически имоти в страната ЕООД (АДИС ЕООД) най-сърдечните си благопожелания."

С уважение,
Кевин Конърс
Началник Администрация
Посолство на САЩ, България

2002"Бих желал за изкажа своите най-сърдечни благодарности на Вас като управител на фирма АДИС ЕООД и специално на г-жа Анелия Атанасова за отличната ни съвместна работа при сключване на договора, ремонта на апартамента и при настаняването ми в него.

Бих искал да предам моите благодарности на Вашите сътрудници, които благодарение на добрата си работа допринесоха след толкова краткия ми престой в София да се почувствам “вкъщи”.

Бях изключително позитивно изненадан от отличната организация на Вашата работа.

Искам да Ви уверя, че лично ще препоръчам Вашата фирма, както на моето работно място, така и в интернационалното общество в България.”

С уважение,
Томас Марк
СИМЕНС ЕООД, България


Абонамент е-оферти: