Книга за гости

Камен Костадинов (България, ноември 2010)

 

"Йорданка Златева е страхотна домакиня. Посреща много гостоприемно и професионално. Поздравления! "

 

 

Румяна Иванова (България, август 2010)

 

"Изкарахме страхотни няколко дни във ВИЛА АДИС. Много приятно място за почивка, дори през лятото, сред свежото ухание на борова гора. С удоволствие ще дойдем пак."

 

 

Петър Миланов (България, март 2010)

 

"Отлично посрещане. Следващият път ще дойдем поне за няколко дни "

 

 

Вероника (България, 08 декември 2004)

 

"Аз и моят приятел сме възхитени от Вила АДИС. Много е чисто. Обстановката е както в къщи и затова се чувствахме много комфортно. С две думи – направо страхотно. Може пак да посетим вилата по Коледните празници."

 

 

Кийт Грегъри (Великобритания, 22 февруари 2004)

 

"Пиша Ви, за да изкажа своята благодарност за цялата Ви помощ при уреждането на нашия престой във вила АДИС. Това беше първото ни посещение в България и престоят ни беше чудесен. Вила АДИС е изключителна резиденция, която ще бъда щастлив да препоръчам и на други! Моля, предайте моите благодарности на камериерката - тя свърши чудесна работа. Надяваме се да се върнем в България през 2005 г.
С най-добри чувства"

 

 

Андрю Палмър (Македония, 13 февруари 2004)

 

"Престоят ни във вила АДИС беше чудесен - всички си изкарахме страхотно. Определено бихме искали да посетим вилата отново. Благодарим Ви за отличното обслужване."

 

 

Яна Бурман (Русия, 7 януари 2004)

 

"Обслужването Ви беше изключително и за нас ще бъде удоволствие да посетим вила АДИС и друг път."

 

 

Рами Мандел (Израел, 04 март 2003)

 

"Ваканцията ни бе страхотна, а вилата оценяваме като най-доброто място, на което сме били до момента. Силно я препоръчах на някои от моите приятели в случай, че решат да посетят Боровец догодина."

 

 

Джими Карканис (Гърция, 04 април 2002)

 

"Желая да Ви поздравя за фантастичната сграда (Вила АДИС). Според мен единственият начин някой да разбере колко е хубава, е да я посети лично. Аз и моите приятели останахме много доволни и Ви обещавам, че ще Ви посетим отново в най-близко бъдеще или още догодина. Взех проспекти и направих много снимки на Вашата вила и ще я рекламирам в родния си град. Това е най-малкото, което мога да направя. Дамите, които ни чакаха, бяха изключително мили и приятелски настроени, за което им благодаря."